Анна Заворотнюк є 24-річною дочкою відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка протягом довгих місяців бореться з онкологією.

Дівчина-активний користувач соціальної мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників новими фотографіями і Відео зі свого життя.

Зараз дівчина поділилася кадрами з фотосесії, на якій вона постала в шикарному образі. Адже Заворотнюк одягла білосніжну сукню. "Допоможіть вибрати: 1,2,3 або 4? Organization @pavelshelkovnikov. Dress @lanamarinenko. Style @egiazaryan.gaya. MUAH @karisha_cooper", - написала вона в підписі до чотирьох знімків. На них 24-річна Анна сфотографована в різних позах.

Користувачі в коментарях відзначають красу дочки Анастасії Заворотнюк і діляться тим, яке ж фото сподобалося їм найбільше. "Анюта, всі фото чудові. Але вже якщо вибрати то нехай буде 3", "Неймовірна. Всі шикарні, але більше сподобалися 1 і 3 фотографії", "Дуже красиві, вибрати важко,кожне зі своїм змістом, 1 мені ближче !", "А це взагалі можливо? Милуюся!",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадавши, дочка онкохворої Заворотнюк поплакалася через цькування: "Називали анорексічкой, скелетом"

Як повідомляв "Знай.ua", батько Жанни Фріске вберіг онкохвору Заворотнюк від шарлатанів: "Я через це пройшов"

Знай.ua писав, онкологія Заворотнюк виснажила її чоловіка Чернишова: Навка показала несамовитий кадр