"Суперблондинка” Оля Полякова вже готова до Нового року. У роль чи то Снігуроньки, чи то Снігової королеви в екстремально короткому блискучому сріблястому платті і з короною на голові, співачка вжилася настільки міцно, що не стала з неї виходити навіть на тренуванні в спортзалі.

У своєму Тікток і сторіз в Instagram артистка опублікувала відповідне відео. На превеликий подив шанувальників (і тренерів, напевно, теж), Полякова почала займатися спортом в сценічному вбранні.

На камеру Оля виконала вправи" зведення-розведення " (враховуючи її пікантний наряд, там напевно спітніли навіть тренажери), напівприсідання з гантелями і пройшлася по біговій доріжці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чи зручно? Нас терзають смутні сумніви. Але те, що таке видовище не скоро забудеться — це точно.
Чекаємо новорічного шоу Полякової, до якого вона так старанно приводить себе у форму.

Нагадавши, Полякова без макіяжу розповіла, яким буде новорічний концерт: "Не вимикати до третьої ночі!"

Як повідомляв " Знай.ua", Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Знай.ua писав, Полякова одягла халатик на голе тіло і змусила людей дивитися. Полякова розмістила свіже відео, в якому продемонструвала, як візажисти і стилісти готують її до зйомок популярного шоу "Маска".