Мільярди "в дорозі": ПФУ оголосив чи чекати пенсій у грудні

Пенсійний фонд України відзвітував за те, скільки грошей було спрямовано на фінансування пенсій. Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці ПФУ в Facebook. За даними Фонду, 14 грудня 2020 року фонд продовжує фінансування пенсій грудня відповідно до затвердженого графіка.

пенсіонерка, скріншот YouTube
пенсіонерка, скріншот YouTube

Заворотнюк готується до весілля? Дочка Анастасії поділилася знімками в шикарній сукні

Анна Заворотнюк є 24-річною дочкою відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка протягом довгих місяців бореться з онкологією. Дівчина-активний користувач соціальної мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників новими фотографіями і Відео зі свого життя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анна Заворотнюк, фото Instagram
Анна Заворотнюк, фото Instagram

Українець відправився на заробітки заради сім'ї і загинув: били і допитували російською

Ще в березні 2020 року пішов з життя 40-річний Ігор Гоменюк після побиття працівниками міграційної служби в аеропорту Лісабона. Наразі справу про жорстоке вбивство українця розслідують у Португалії. А адвокат родини Гоменюка Жозе Гашпар Швальбах повідомляє, що працівники допитували чоловіка російською мовою, якого він міг і не знати.

Молоду дружину Віктора Павліка застукали в дивній позі, фанати запідозрили пелюшки: "Вагітна?"

Дружина українського співака Віктора Павлика Катерина Репяхова має величезну аудиторію шанувальників і охоче ділиться з ними фотографіями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість зізналася, що не змогла знайти ялинки для новорічного фото.

Віктор Павлік, кадр з відео: Instagram
Віктор Павлік, кадр з відео: Instagram

Міддлтон знову вагітна і "жахливо схвильована", — ЗМІ

Молодша сестра Кейт, герцогині Кембриджської Піппа Міддлтон, ймовірно, знову вагітна. Про це, посилаючись на власні джерела пише Express.co.uk.За повідомленнями, Піппа Міддлтон "схвильована" очікуванням другої дитини від чоловіка Джеймса Метьюза.

Кейт та Піппа Міддлтон
Кейт та Піппа Міддлтон