Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників трепетним ранковим фото, позуючи з їх з Владом Топаловим 2-річним сином Майклом, а також подругою Оленою Чирвою і її дітьми. Щасливі матусі вирушили на прогулянку з малюками, радісно зустрічаючи пухнастий сніг і посміхаючись на камеру.
Так, артистка зізналася, що через напружений розпорядок дня, який включає в себе зйомки, робочі зустрічі, виховання сина, репетиції для проекту "Льодовиковий період" і багато іншого, красуня і її чоловік Влад Топалов навіть романтичні побачення почали вносити в графік, щоб правильно розпорядитися часом. При цьому Регіна зазначила, що на неї це зовсім не схоже, вона обожнює спонтанність, але зараз без режиму обійтися не може.

"СНІІІГГГГГ ❄️ УРАААА)

Яке ж це непередаване задоволення проводити час сім'єю!

Хотіла вам поскаржитися, що зустрічі з друзями мені доводиться планувати за місяць або півтора і обов'язково позначати цю подію червоним в загальному календарі всієї моєї команди, тк в іншому випадку на цей час встане робота. Для мене такий досвід - абсолютно новий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Я ніколи не дотримувалася чіткого графіка і взагалі ставлюся до тих людей, які тільки що їли бургер в кафе в центрі міста, а через півтори години перетнули кордон Польщі 😆.

Але зараз навіть побачення з чоловіком ми стали вносити в графік, щоб зуміти ефективно розпорядитися часом. Раніше майже всі мої зустрічі були спонтанні, але і часу вистачало для імпровізації🙈. А зараз без режиму нікуди.

Цікаво, що це: поява дитини так вплинула або просто Регішка подорослішала?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася