Відома українська співачка Ірина Білик та її колишній чоловік хореограф та шоумен Діма Коляденко опублікували на своїх сторінках в соціальній мережі Інстаграм кумедне відео для TikTok.

Читайте Знай в Google News!

У короткому відеоролику артисти показали, начебто Діма Коляденко загубився у лісі і з гучномовцем намагається знайти Ірину Білик. Хореограф у чорних безрукавці, шапці та окулярах, з великою червоною сумкою в руках блукає поміж дерев у зимовому лісі і кличе свою колишню дружину:

Діма Коляденко, instagram.com/stories/bilyk_iryna
Діма Коляденко, instagram.com/stories/bilyk_iryna

"Іра, Іра, ти де? Я вже справився по своїй потребі Іра, ти тут, Іра?", - викрикує Коляденко у гучномовець, а тоді виходить з лісу на дорогу і підходить до припаркованої поблизу автівки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В автомобілі сидить Ірина Білик у теплій хутряній шапці і питає: "Чого ти кричиш?". "Я думав, що я тебе загубив", - відповідає Коляденко. "Сідай, поїхали", - командує артистка і колишній чоловік слухняно сідає у машину: "Добре...".

Діма Коляденко, instagram.com/stories/bilyk_iryna
Діма Коляденко, instagram.com/stories/bilyk_iryna

Ірина Білик, instagram.com/stories/bilyk_iryna
Ірина Білик, instagram.com/stories/bilyk_iryna

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сумська у кожусі схопила чоловіка і помчала на возі у карпатську глушину: "Свято наближається". Акторка Ольга Сумська поділилася цікавим кадром

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.