Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала Гарячий архівний кадр, зроблений ще влітку в Майямі, США, позуючи серед пальм на тлі блакитного неба і скляних панорамних вікон. Так, артистка приміряла джинсові міні-шортики, коротку курточку, босоніжки на високих підборах і білосніжний ковбойський капелюх "стетсон", доповнивши грайливий образ аксесуарами у вигляді масивних браслетів і намиста з ланцюгами.

Красуня засвітила і стрункі нодки, і бронзову засмагу, нагадавши численним шанувальникам, що 16 грудня відзначатиме 38-річчя. Анна назвала себе королевою хаосу і зізналася, що морально подорослішала тільки зараз, після того, як вийшла заміж втретє за 28-річного баскетболіста Яніса Тімму.

"Завтра У мене День Народження 🍰

І ймовірно раніше я б полетіла на зустріч до пригод. День в Парижі, ще один в Мілані або Барселоні і теплі краї. Я б гуляла вулицями в навушниках, там в грала India Arie або Erykah Badu. Я б складала нові пісні і безумовно по чомусь страждала, задовольняючи свою внутрішню drama queen.

Я б шукала біль, трансформуючи її в рядки пісень. Адже раніше так було завжди. Звична модель поведінки оптимістичних поранених дівчаток.

Але я вирішила не летіти. І не тільки тому що кордони закриті. Для божевільних немає заборон. Але кожен безумець одного разу повинен подорослішати і взяти на себе відповідальність за своє життя.

Я так часто раніше літала, мабуть намагаючись втекти і не вирішувати проблеми. Говорячи собі, що мені так достатньо і краще поверхнево і не дуже глибоко .

Думаю я все таки подорослішала (Ну пора б вже😂) тепер я не біжу. Я дивлюся в очі своїм страхам, не використовую свій біль в виправдання і однозначно ціную те, чим нагородили мене небеса.

Ну що ж, Новий рік мого життя. Я до тебе готова. Йди-но сюди. Твоя колишня королева хаосу 😎"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.