Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна виконавиця розмістила красиву фотографію, на якій позує з розпущеним кучерявим волоссям і в білосніжній штучній шубі.

Цей кадр зроблений для нового кліпу на нову пісню Лободи під назвою "Молоко". Відомо, що режисером відеороботи став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв. Прем'єра відбудеться зовсім скоро – 18-го грудня.

Варто зазначити, що в підписі до знімка Світлана порадувала шанувальників невеликим уривком з майбутньої композиції "Молоко". Також зірка відзначила на публікації Алана Бадоєва, співака Монатіка і свого продюсера Нателлу Крапівіну.

"Вона говорила - досить.... #moLOko #18.12.20", - загадково написала Лобода.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Світлана вимагаємо сніппет!!! Жити вже не можу😭💔 Як дожити до п'ятниці?😭💔💔🐺", "Да ладно, трек Монатіка?????? 😳Господи хоч би це був такий же шедевр як і 40 градусів🤞🙏", "Хороший хід з відмовою від виступу і крутецька продумана реклама нового шедевра супер зірки", - коментують свіжий пост користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Нагадавши, раніше в новій пісні Світлани Лободи знайшли відсилання до язичницького бога Молоха, що пожирає немовлят.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода покинула сцену "Золотого грамофона" з великим скандалом: вся справа у ванні.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода змусила фанатів понервувати новим фото: "Вже немає сил".