Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже цього тижня відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Нещодавно Ксенія поділилася з багатотисячною армією шанувальників на своїй сторінці в соцмережі Instagram, що оголошує старт свого першого іменного конкурсу, в якому подарує переможцям 50 "крутих" призів.

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

"Це був дуже важливий для мене рік і саме ви були зі мною кожен день. Сьогодні для мене настав хвилюючий день 🤭 Мені дуже хочеться подарувати вам приємні емоції та цінні подарунки ✨ Просто зараз я оголошую старт свого першого іменного конкурсу! Я підготувалася і вибрала для вас 50 крутих призів! Вже зовсім скоро 50 переможців заберуть:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

- iPhone 11 білого кольору
- кухонний комбайн Gorenje
- кавову машину DeLonghi
- електрогриль Tefal
- Бездротовий пилосос Xiaomi
- блендер Bosch
- 20 золотих і срібних ювелірних прикрас
- 20 іменних боксів з косметикою
- 4 грошових призи", - написала Мішина.

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.