Співачка Ані Лорак, яка після розлучення переїхала жити і працювати в Росію, віддалася ностальгії.

У своїх сторіз в Instagram Лорак опублікувала відео, як дивиться свій власний кліп — знятий десь в Африці, з левом на скеліі темношкірими хлопцями на підтанцьовці.

Співачку, яка в той час була ще зовсім молода, майже не впізнати — проте впізнаваний сильний голос видає її. Очевидно, артистка скучила за минулими часами.

До слова сказати, Кароліна тоді і виглядала як зовсім інша людина. У неї не було такої кількості пластичних операцій, і в очах не з'явилася та сама туга розбитого серця, яка з'явилася після розриву відносин з Муратом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У сторіз Кароліна побажала підписникам доброї ночі.

Нагадаємо, Ані Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"

Як повідомляв " Знай.ua", Лорак зібралася на"Танці з зірками"? Колишня Мурата запалила на камеру. Співачка показала нескінченний виріз в обтягуючій сукні.

Знай.ua писав, Лорак в обіймах Барських зраділа російській " деградації": "З клоунами". Вона постала разом з іншим українським артистом Максом Барських і Niletto.