Загадковий телеведучий Григорій Решітник, який очолює телевізійний проект" Холостячка", заінтригував шанувальників. На своїй сторінці в соцмережі Instagram Решетник опублікував відео, в якому заявив: фінал "Холостячки" не за горами.

А якщо бути зовсім точними, то розв'язка довгої і заплутаної історії, за якою українці стежили, розкривши роти, цілий сезон, настане вже в п'ятницю, 18 грудня.

На відео Григорій Решетник, пританцьовуючи, біжить у напрямку до камери, нахиляється до неї і змовницьким тоном повідомляє, що вже цієї п'ятниці Холостячка зробить свій доленосний вибір. І все-ніяких спойлерів, натяків, навіть "пасхалок", — тільки інтрига в її найчистішому вигляді.

Решетник на відео виглядає таким щасливим. Шанувальники запідозрили, що справа навіть не в тому, що сезон "Холостячки" добігає кінця. А в тому, що зовсім недавно Григорій з дружиною Христиною стали батьками третього сина! Хто не знає, сам телеведучий далеко не холостяк, а, навпаки, зразковий і люблячий сім'янин.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", фаворит Кароль Дан Балан видав все про " танці з зірками"

Також, "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona знайшла серед дерев чарівні грибочки і почалося