Красуня-спортсменка, дзюдоїстка Дар'я Білодід, чиє серце знову вільне після розставання з футболістом Денисом Поповим, опублікувала фото на пляжі Домінікани. Фотографія з'явилася в Instagram Дар'ї.

На ньому Даша позує не одна. На плечі у спортсменки, яка звела фоловерів з розуму ідеальним пресом в спокусливому купальнику, сидить кошлата мавпочка.

"з подружкою засмагаємо☺❤️# Dominicana # Puntacana # Monkey", — підписала Білодід фото.

Тим часом, шанувальники обговорюють той факт, що в теплі краї Даша, одна з найкрасивіших спортсменок України, полетіла лікувати серцеві рани. Адже не так давно Денис Попов підтвердив відеожурналу Yellow, що вони більше не є парою.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, на питання, чому вони з Дариною відписалися один від одного в Instagram Денис відповів: "Ви краще у неї запитаєте". Після цього захисник Динамо заявив, що вони більше не перебувають у відносинах. І сталося це менше, ніж через два місяці після підтвердження їхнього роману.

Раніше повідомляли, напівголий харків'янин спокушає дівчат у парку, у багатьох потекли слинки: "у нього залізний...".

Як повідомляв Знай.uа, дзюдоїстка-красуня Білодід неабияк "загуляла" після важких тренувань: "можна і...".

Знай.uа писав, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід поскакала на залізному монстрі: "Кайф...".