Новорічні свята вже не за горами, буквально за два тижні українці і весь інший світ зустрічатимуть 2021 рік, на який у всього людства дуже "великі надії". Багато громадян вже заздалегідь прикрасили свої будинки і квартири, щоб хоч якось підняти собі настрій.
У ці сірі будні, наповнені ожеледицею, і український президент Володимир Зеленський отримав привід для радості - йому написали листа з подяками школярі з Волині. Так, дівчатка і хлопчики з села Вербка (Ковельський район) сказали президенту "дякую" за школу, яку ремонтували весь 2020 рік.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Instagam.

Лист школярів президенту Володимиру Зеленському, скріншот: Instagram
Лист школярів президенту Володимиру Зеленському, скріншот: Instagram

"6-Б з Вербки на Волині цього року першим надіслав новорічні привітання. Від них затишно і тепло на душі. Всі побажання взаємні! Я обов'язково приїду ще!", - пише український президент у себе в Instagram і публікує лист.

Ось, що пишуть школярі Володимиру Зеленському: "Шановний пане Президенте! Дякуємо Вам за відремонтовану школу, побудований спортзал, стадіон і нову їдальню. За те, що ви відвідали нашу школу. Вітаємо з прийдешніми святами. З Новим роком!!! З Різдвом Христовим!!!".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще