Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала трепетне відео, показавши, як її з самого ранку привітали з днем народження рідні та близькі, адже 16 грудня красуня святкує 38-річчя. Так, 28-річний чоловік Яніс Тімма, старша донька Аліна і маленький син Гектор підготували зірці сюрприз - малюнки-листівки з побажаннями і безліч гелевих надувних кульок у формі яскраво-червоних сердечок, якими була буквально всипала спальня Анни.

Не приховували радості і сімейні вихованці-собаки на прізвисько Маруся і Мамба. Втім, день у виконавиці видався не таким вже й радісним - о 5 ранку вона прокинулася, щоб медсестра зробила їй укол від загострення кропив'янки. Сєдокова зізналася, що така неприємність не траплялася з нею досить довгий час.

"У кожної історії обов'язково буде Happy End. І якщо його поки немає, то значить це ще не кінець ...

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще


Ви моє щастя, моя улюблена сім'я . Я безмежно дякую за те, що кожен день і в горі і в радості , ми єдине ціле ❤️ @janis.timma @alinabelkevia , Мона , Гектор , Марієчка , Галенька , Бабуля , Мамба, Маруся , Булочка 🤗

Я не спала вчора ще до 5 ранку. І прокинулася від того що прийшла медсестра робити укол від загострення кропив'янки. Ну що ж, давно не бачилися. Давай поговоримо 😂 але я впевнена, що я з нею впораюся. Ми впораємося ❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.