Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі, позуючи на тлі білосніжної стіни з мінімумом макіяжу і зібраним назад волоссям. Так, артистка оголилася, недбало накинувши на тіло шкіряний плащ і засвітивши пишні груди.

Красуня доповнила спокусливий образ масивними сонцезахисними окулярами з чорними лінзами, а також поцікавилася у численних шанувальників, чи потрапляли вони в неприємну ситуацію, коли хотіли висловитися, але змовчали, мріяли щось зробити і не змогли. Настя захотіла дізнатися, що ж зупиняє людей поділитися своєю думкою з оточуючими.

"Ти напевно колись хотів щось зробити, то так і не наважився.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що ж тебе зупиняє?"

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко виставила пікантний ролик, на якому показала невеликий шматочок екстремального тренування. Так, артистка, яка частенько демонструє блискучу розтяжку, цього разу вирішила зайти ще далі і підкорити своїм шпагатом повітря. Красуня приміряла чорні облягаючі лосини і міні-топ, позуючи в стрейтчинг-студії, повиснувши в повітрі зі страховкою і спорядженням для повітряних гімнастів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою