Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість вразила українців перемогою в шоу "Танці з зірками", борючись у фіналі за заповітний кубок з Надією Мейхер і Юлією Саніною. Саме навколо Санти і її партнера Макса Леонова під час останнього ефіру розгорівся скандал, адже сама Дімопулос запропонувала віддати кубок Юлії Саніній і розділити перше місце, проте рок-діва відмовилася.

Після перемоги щаслива знаменитість вирішила трохи відпочити в Дубай, ОАЕ разом з чоловіком і маленькою донькою Софією, а у вільний час запропонувала шанувальникам задати їй найбільш цікаві питання, багато з яких були пов'язані з проектом "Танці з зірками". Артистка зазначила, чи змогла б вона повестися з кубком так само зараз (запропонувати його Юлії Саніній) і чи засмутилася через те, що рок-діва не захотіла ділити з нею перше місце.

"Тому що кожен бачить світ через свою призму.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тому що в шоу-бізнесі немає місця щирості і людяності, тому всі в оборонній позиції і все сприймається як підступ.

У цьому проекті я згадала, за що я не люблю сферу шоу-бізнесу і чому я там чужа)

Я живу серцем і все говорю і роблю від серця. Більшість людей зрозуміли мій посил. Нагороди не головне, кубок не головне, перемога не головне.

Людяність, ставлення, доброта, люди, внутрішнє світло, емпатія, щедрість і любов - ось, що найважливіше в цьому світі і в кожному з нас".

Нагадаємо, фіналістка "Танців з зірками" Санта Дімопулос зізналася в найболючішій втраті

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма після скандалу на "Танцях з зірками" видав все про несподіваний фінал

Також портал "Знай.uа" писав, що Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на "Танцях з зірками"