Колишня учасниця тріо ВіаГра Анна Сєдокова виклала у своєму Instagram фрагмент з шоу" Двоє на мільйон " з Павлом Волею на ТНТ, в якому взяла участь разом з актрисою Анною Хилькевич. Вона розповіла, як Хилькевич випадково вибила їй зуб прямо в день народження.

Павло Воля говорив про те, що серед справжніх друзів побутує стереотип — ти не друг, якщо не довів друга п'яним до дому. І запитав, чи існує таке у жінок. Сєдокова стала говорити, що бачила Хилькевич п'яною не раз.

" У мене був день народження, ми, значить, всі гуляли і відзначали. Аня (Хилькевич, - ред) вже танцює, бере участь у всіх конкурсах... а я в красивій сукні, в бісері... і ось вона підходить до мене, каже, Аня, я так тебе люблю! А у неї в руках був мікрофон, і вона, бум! - вибила мені зуб", — розповіла Сєдокова Павлу Волі.

Анна Хилькевич дуже знітилася, але нагадала, що це був не мікрофон, а все-таки келих.
"Та вже, справжні подруги", - іронічно зауважив Павло Воля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.