Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла про своє життя у великому інтерв'ю для телеведучої Сніжани Єгорової в її передачі "Снігова лавина".

Сумська розповіла про чутки і конфлікти, вчинки із заздрості в театрі. Зокрема, суперниці навіть робили їй різні підклади навіть в найінтимніші речі артистки.

"Це середньовіччя. Я знаходила у себе підклади. У сумці, це було жахливо, мені підливали, я відчувала весь цей негатив. Я говорю про магію. Припустимо я приходжу на спектакль, я переодягаюся, я міняю білизну і свою особисту білизну я складаю в мішечок, я закриваю сумку на замок, одягаю історичний костюм. Після вистави переодягаюся, знімаю, одягаю свою білизну. Я відкриваю сумку, мішок закритий, в білизні лежить лезо. Це що? Як, навіщо?",- розповіла Сумська.

Артистка вважає, що це неадекватні прояви неадекватних людей. Крім того, вона розповіла про випадок, коли їй щось підливали в театрі.

"Я зазвичай ставила стаканчик водички, у кожного свій куточок. Я випиваю свою воду і мені стає якось погано, не по собі. Можливо у воді щось було. Потім я взагалі не пила під час вистави. Я вже боялася. Це ж ненормально", - каже актриса.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська стала стюардесою і з оберемками квітів зібралася в "політ".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська захопила львів'ян добрим серцем, справжня матуся.

Також Знай.uа писав, що Ольга Сумська розсекретила ім'я головного чоловіка, і це не чоловік.