Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими фото та відео в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна знаменитість поділилася в соцмережі новою публікацією, в якій зізналася, що вона звичайна людина зі своїми проблемами. Так, Регіна на опублікованому знімку, зробленому в аеропорту, дійсно виглядає дуже втомленою. Телеведуча сидить на підлозі в повсякденному одязі без макіяжу і без маски.

У підписі до фото дружина Топалова розповіла, що давно відкрила для себе медитації, які допомагають поліпшити емоційний та фізичний стан.

"Багато хто мене запитує, як мені вдається бути такою активною і зберігати свій позитивний настрій) хлопці, я - звичайна людина і мені, як і всім нам, буває сумно, важко, я буваю дуже втомленою, можу себе погано почувати і відчувати проблеми зі сном. Але! Я дуже давно відкрила для себе медитації! Це завжди допомагає мені прийти в прекрасний емоційний та фізичний стан", - заявила Тодоренко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадавши, раніше Регіна Тодоренко різко змінила зовнішність, тепер як Клеопатра: "Взагалі не впізнати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим: "Є моменти".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену – Лазарєв у прольоті.