Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Буквально нещодавно знаменитість презентувала пристрасний кліп на нову пісню "Vibe", яким інтригувала досить довгий час. Відеоробота вже зібрала понад 3 мільйони переглядів і 43 тисячі відміток "подобається" на YouTube.

Каменських поділилася в соцмережі новою фотографією, зробленою під час зйомок нового шоу, на якій виглядає просто надзвичайно.

Так, 33-річна зірка позує в ультра короткій червоній сукні з баскою на одне плече. Завдяки великим паєткам наряд артистки виблискує і красиво переливається. Образ Каменських доповнила масивним срібним кольє і високим пучком.

"Обожнюю детективи і загадки 🔎 Нам з вами належить непросте завдання – відгадати, хто ж ховається за маскою 😍", - таємниче написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Яка красива❤️", "Мені подобається набагато більше 2 фотка🔥", "Метелик❤️", "На другій фотографії дуже красива і погляд 🔥🔥🔥", "Яка сукня шикарна🥰", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадавши, Настя Каменських похвалилася черговою нагородою: іспаномовна пісня – стала найкращою в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських показала, як вони з Потапом гаряче розважаються.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва замінить Настю Каменських і Потапа в "Голос країни".