Популярна українська фотографиня і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників у соцмережі Instagram кадрами з особистого і творчого життя.

Так, нещодавно 31-річна знаменитість опублікувала в соцмережі свіжу фотографію, зроблену в Києві під час зйомок останніх випусків "СТМПУ". У кадрі Плакидюк постала в досить ефектному і жіночному образі – шовковому топі, сатинових чорних рукавичках середньої довжини і повсякденних джинсах також чорного кольору. У підписі до знімка фотографиня зізналася, що не завжди виглядає бездоганно.

"Іноді сидиш, як жінка в новинах: зверху шовкові кутюри з декольте на дванадцять персон, знизу – тапочки з пушком і штанці з начосом😁 А ви як думали?" - підписала кадр Соня.

"Дуже красива)", "Неймовірна 💞", "Кицюня 😍😍😍", "Дуже личить така зачіска😍😍", "Боже, яка жінка😍🔥🔥🔥", "Соня, шик, як завжди💫", "Соня, розумничка, перетворюєшся з кожним днем. Секрет не відкриєш 100%, за секрет беруть шалені гроші) Просто розумничка😘", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадавши, раніше Соня Плакидюк з "СТМПУ"оголила найпікантніші частини тіла в прозорій білизні: "Агент провокатор".

Як повідомляв портал Знай.uа, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою.

Також портал Знай.uа писав, що Соня Плакидюк з "СТМПУ" в грайливому вбранні зайчика Playboy видала таємні бажання: "На Новий Рік..."