Відома російська телеведуча, комедійна актриса та зірка Comedy Woman Катерина Варнава продемонструвала запальні танці у банному халаті.

Відповідний запис був викладений на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" у розділі "Сторіз".

На відео можна побачити як якийсь чоловік (інший комік Євгеній Бороденко) і Варнава відпочивають чи очікують чогось у якомусь публічному приміщенні на кшталт спа-салону чи тренажерної зали (про це кажуть характерні металеві поручні). На обох людях білі банні халати, на волоссі комедіантки намотаний рушник. Вона стоїть біля стіни, і дивиться у далечінь.

Скріншот Instagram @kativarnava
Скріншот Instagram @kativarnava

Раптом Варнава активізується і запрошує чоловіка до танцю. Невдовзі вони починають рухатися під ритмічну музику. Спочатку па танцівників синхронні, потім Катерина дозволяє собі пуститися у емоційні скакання тазом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот Instagram @kativarnava
Скріншот Instagram @kativarnava

Скріншот Instagram @kativarnava
Скріншот Instagram @kativarnava

Примітно, що Варнава танцює під трек "Pump Up the Jam" бельгійського музичного проєкту Technotronic. У 1989 цей сингл став світовим хітом і одним з перших представників жанру house у чартах. Також трек став раннім прикладом поєднання хіп-хопу і діп-хаусу. А останніми часами він здобув особливу популярність у соцмережах.

Під "Pump Up the Jam" запалює Настя Каменських.А ще раніше його примітили для себе Оля Полякова і навіть Юрій Ткач. Не можна виключати, що це обумовлено ліцензійними домовленостями і авторськими правами — але феномен популярності старого хіта очевидний.

Нагадаємо, Оля Полякова напружила сіднички у леопардовому вбранні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ткач з "Квартал 95" злився в гарячому танці відразу з трьома красунями: такого Санту ви ще не бачили.

Також Знай.ua писав, Варнава схвилювала мільйони чоловіків голими грудьми: "Бейба"