Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпостна" і головна героїня проєкту "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує будувати стосунки з чоловіками, які боролися за її симпатію протягом двох місяців.

Схоже, що у Ксенії справи йдуть добре, і навіть більше. Акторка прикрасила обкладинку відомого глянцевого журналу.

Про це стало відомо завдяки публікації на фанатській сторінці шоу "Холостячка" в мережі Instagram.

Ксенія Мішина на обкладинці COSMOPOLITAN, фото: Instagram
Ксенія Мішина на обкладинці COSMOPOLITAN, фото: Instagram

"Холостячка Ксенія Мішина знялася в сексі-боді для модного глянцю. Акторка показала свою підтягнуту фігуру. Українська акторка Ксенія Мішина знялася для обкладинки глянцевого журналу Cosmopoliten. Дівчина позувала в чорному сексуальному боді, який ідеально сів їй по фігурі. Наверх вона накинула чорний подовжений жакет з блискітками. Волосся Мішина розпустила, а на обличчя наклали нюдовий макіяж. Варто зазначити, що у Ксенії гарна фігура. Зірка займається спортом і стежить за своїм харчуванням.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Також варто зазначити, що ще один фанатський паблік в мережі Instagram опублікував свіже фото Ксенії Мішиної. Фотографію зробили в студії, де Ксенія постала на білому фоні в елегантній білосніжній вечірній сукні і заворожила таємничим поглядом через плече.

Раніше повідомляли, фіналіст "Холостячки" відкриється Мішиній з несподіваного боку.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина похвалилася дорогими подарунками.

Знай.uа писав, Ксенії Мішиній загрожує сумний фінал у "Холостячці".