Популярний український виконавець Віталій Козловський зараз відпочиває в Єгипті і регулярно ділиться фотографіями звідти у соцмережах.

Днями артист розповів про свої враження від знаменитого Сфінкса: "Я побачив все, що хотів! Надихнувся дуже 😊 обіцяю в новому році робити багато музичних презентацій і, можливо, дивувати😘❤️". Він також похизувався серією фотографій на фоні пірамід та з прогулянки Нілом.

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy

Сьогодні ж Віталій Козловський опублікував інстаграм-історію однієї з його шанувальниць, яка шукала артиста, щоб сфотографуватися з ним. Вона розповіла, що побачивши улюблену зірку в Єгипті спершу засумнівалася, чи це дійсно він, а тепер намагається його знайти.

"Я його впізнала! Я говорю: "Мам, це ж Віталя Козловський! А вона каже: "Та ні, не може бути. Ні, це не він". Я кажу: "Та точно він, я хочу з ним сфотографуватися. Коротше, вона мене відговорила, сказала, що це не він. І якщо це навіть він, то не заважай людині відпочивати. І тепер я стою і думаю: "Ну лошара, блін!". Тепер два дні ходжу, шукаю. Не можу знайти і дуже сильно хочу сфотографуватися. Віталя, скажіть де ви.", - попросила дівчина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот: instagram.com/vkozlovskiy
Скріншот: instagram.com/vkozlovskiy

Скріншот: instagram.com/vkozlovskiy
Скріншот: instagram.com/vkozlovskiy

Скріншот: instagram.com/vkozlovskiy
Скріншот: instagram.com/vkozlovskiy

Нагадаємо, романтик Козловський в червоних трусах нарешті зустрів ту саму: "15 років чекала, мрії збуваються". Віталій Козловський зараз відпочиває в Єгипті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Козловський, який розчарувався в жінках, поцілував Сфінкса в засос: "Деякі обзивають. Віталій Козловський продовжує ділитися враженнями від відпочинку

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.