Президент Російської Федерації Володимир Путін прокоментував ситуації з сексуальним скандалом, у який вляпався російський футболіст, нападник "Зеніта" Артем Дзюба.

Нагадаємо, що інтимне відео з футболістом, у якому він займається самовдоволенням, було злитим в мережу. Це викликало посилену увагу ЗМІ до Дзюби, а також тимчасове відсторонення його від гри і причиною позбавлення гравця капітанської пов'язки.

Одна з журналісток попросила Путіна висловити думку щодо скандалу і запитала, чи має це впливати на професійну діяльність футболіста.

Артем Дзюба, скріншот відео
Артем Дзюба, скріншот відео

"Відповідь, напевно, очевидна: звичайно, не має. Він нехай там сам розбирається зі своїми зв'язками, зі своїми справами особистими. Але влазити в особисте життя - звичайно, це негідно нормального суспільства", - сказав президент.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Тим не менш, він радить публічним людям не ризикувати з таким.

"На жаль, це завжди буде і для публічних людей, а він - публічна людина, це неминуче. Для нього і інших людей, які живуть громадським життям, це хороший урок. Є певні загальні правила, і краще їх дотримуватися", - заявив Путін.

Раніше у підтримку футболіста вже висловилися російські та українські зірки. Серед тих, хто висловився на захист Дзюби й українська співачка Світлана Лобода.

"Сьогодні мене обурив скандал, пов'язаний з Артемом Дзюбою, через який, капітана збірної позбавили можливості брати участь в майбутніх матчах. Що взагалі відбувається, люди?! Де право на приватне життя? Він що, когось убив, зґвалтував?! Так Відео для приватного перегляду, яке нікого не ображає, не ображає, не принижує, ламає кар'єру людини! Він має на нього право! Хто з хлопців цим не займається?! А дівчата? Чому всі мовчать?! Чому на державному рівні не піднято досі питання про право на приватне життя?! Видатні спортсмени, артисти та інші публічні люди виявляються жертвами любителів залізти в чужу спальню! Я вважаю, ми просто зобов'язані підтримати Артема!",- написала тоді Лобода,

Нагадаємо, Путін нахамив Зеленському через Донбас: ЗСУ варто бути напоготові.

Як повідомляв Знай.uа, коханка Путіна "заробила" 800 мільйонів за рік, у Кабаєвої навіть бабуся мільярдерка.

Також Знай.uа писав, що позашлюбна дочка Путіна,"феноменально схожа" дівчинка носить його по батькові і ні в чому собі не відмовляє.