Погода в Україні, яка залишалася доволі стабільною упродовж деякого часу, вже скоро сильно зміниться: на територію держави сунеться атмосферний фронт.

Джерело: дані Гідрометцентру з офіційного сайту агенції.

Синоптики прогнозують, що на зміну похмурому небу прийдуть сонячні дні, але морози при цьому посиляться.Таким чином, мокрому снігу і спричиненому ним ожеледиці може настати кінець.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

Початок цих змін очікується десь 20 грудня. До того часу ж буде майже так само туманно, похмуро, а температура захитається біля нульової позначки..

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У четвер, 17 грудня, небо затягне хмарами, але опади малоймовірні. Температура буде на більшості територій однакова, що днем, що вночі - від +1 до -1 градуса. Лише на Сході вночі до -3 морозу, на Півдні 0 ... +2 протягом доби, в Криму Одесі і на Закарпатті вдень + 2 + 4, вночі 0 ... +2.

Нагадаємо, Ткач з "Квартал 95" показав українців взимку, зрозуміє кожен: "Погода д*па"

Як повідомляв портал Знай.ua, Красуня-дружина Влада Ями видала, чим зайняти дітей в погану погоду: запасіться подушками і яйцями.

Також Знай.ua писав, Погода в Україні на 17 грудня принесе неждане тепло і "сліпі" дороги: водіям бути обережними