Донька популярної російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна зібрала всю сміливість і зізналася, що її життя складається зі "сліз, нервів, переживань".

Так, 24-річна модель в Instagram написала, що образ сильної дівчини, яка робить успішну кар'єру, дається їй непросто, як, втім, і всім "справжнім людям зі справжніми емоціями".

За словами Анни, біль у всіх однаковий, а ідеальних людей не буває, тому не потрібно боятися бути справжніми.

Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: YouTube
Публікація Анни Заворотнюк, скріншот: YouTube

"Ти молодець! Ти така сильна! Ти незалежна! Ти напевно ніколи не плачеш? Твої батьки тобою напевно дуже пишаються? А якщо раптом плачеш, то це вже не ти, адже ти не показуєш свої емоції? Ми завжди бачимо лише обкладинку і ніколи не знаємо що ж стоїть за нею, всередині. Скільки сліз, нервів, переживань. І якою працею дістається ця похвала зі сторони. Я справжня людина, зі справжніми емоціями. І біль у нас у всіх однакова. Люблю вас дуже і не бійтеся бути справжніми, ідеальних людей не існує", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анна Заворотнюк, фото - https://www.instagram.com/anna_zavorotnyuk/
Анна Заворотнюк, фото - https://www.instagram.com/anna_zavorotnyuk/

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Анна Заворотнюк поділилася кадрами з фотосесії, на якій вона постала в шикарному образі. Адже Заворотнюк одягла білосніжну сукню, багато шанувальників запідозрили, що дівчина вже заручена.

Раніше повідомляли, Заворотнюк готується до весілля? Донька Анастасії поділилася знімками в шикарній сукні.

Як повідомляв Знай.uа, батько Жанни Фріске вберіг онкохвору Заворотнюк від шарлатанів: "Я через це пройшов".

Знай.uа писав, Рената Литвинова злягла з коронавірусом слідом за Земфірою: "Тепер боюся ще більше".