Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно чоловік знаменитості, шоумен Юрій Горбунов виставив яскравий спільний кадр з проекту "Голос країни 11", який незмінно веде з коханою дружиною. Так, артист показав і оновлений склад членів журі, в тому числі Надю Дорофєєву, яка раніше сиділа разом з виконавцем Позитивом в подвійному кріслі шоу "Голос країни. Діти", і культову Тіну Кароль. Юрій також зізнався, що весь час вражається кількістю талановитих людей в Україні.

"11 сезон буде дуже крутим!!

Щоразу дивуюсь,звідки беруться така кількість талановитих,співочих людей!!"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, проте відзначили, що Тіні Кароль може не сподобається таке фото: "Тіна коли побачить цю фотку🗿 🗿 🗿 🗿", "МДА, Тіна красиво вийшла👋 🏻 😀", "добре, що хоч Стилісти постаралися і забрали червону помаду і голі груди", "о боги!! Тіна бачила цю фотку??? Кошмар😰".