У мережі з'явилася інформація, яку до 2020 року знали лише одиниці. Сплив той факт, що українка в далекому 1962 році в Сполучених Штатах Америки змогла зайняти бронзове місце на конкурсі краси "Міс Чикаго".

Також Українцям розповіли, як склалася її доля після тріумфального виступу.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Diaspora.ua" у мережі Facebook.

Іванна Мартинюк, фото: Facebook
Іванна Мартинюк, фото: Facebook

"Іванна Мартинюк - українка, яка посіла 3 місце на конкурсі краси "Міс Чикаго" у 1962 році. Згодом стала лікарем-терапевтом і очолювала організації зі співпраці з Консульством України та Києвом, містом-побратимом Чикаго. Фото з книги Мирона Куропася "Ukrainians of Chicagoland", у Facebook публікується вперше на Diaspora.ua", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що "Міс Україна Всесвіт — 2011" прикарпатка Олеся Стефанко поділилися правилами успішного материнства. Не так давно Олеся Стефанко народила дитину від свого чоловіка IT-інвестора Сергія Алесеєнко. З того моменту для жінки стали актуальними питання материнства і вона вирішила поділитися своїм досвідом з підписниками.

Раніше повідомляли, киянка з багатодітної сім'ї стала "Міс Україна Всесвіт 2020": господиня, розумниця і красуня.

Як повідомляв Знай.uа, спокусниця Міла Кузнєцова зізналася, що ховається під 13 розміром: "Під ними...".

Знай.uа писав, "Міс Україна Всесвіт - 2011" Олеся Стефанко поділилася секретами материнства: "Не потрібно себе судити".