З окупованої путінськими бойовиками Макіївки прийшло дуже дивне відео. У місті, як і в останній тиждень на дорогах українських населених пунктів, утворилася ожеледиця.

Мабуть, у місцевих комунальних служб, а вірніше у того, що від них залишилося, великі проблеми. Вони посипають дороги звичайним вугіллям. Ось такий метод боротьби зі слизькими дорогами.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Украина в шоке".

"Чим багаті, тим і раді. В окупованій Макіївці Донецької області з ожеледицею борються вугільною крихтою. Пісок для слабаків.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Багато хто пам'ятає, що водії просто боялися виїжджати, думаючи в першу чергу про збереження життя, і навіть не автомобіля. Традиційно, комунальні служби використовують в якості основних методів боротьби з ожеледицею - пісок і сіль, але "маємо, те, що маємо".

Як відомо, нещодавно з Одеської області пришили вельми сумні новини для водіїв міст, який проходить над каналом Кофа, перетворився на розбитий пам'ятник інфраструктури. По ньому неможливо проїхати спокійно, дорожнє покриття взялося хвилею, а сам міст неабияк прогнув час.

Раніше повідомляли, харків'янка допомагає іншим за допомогою солі: "це може врятувати".

Як повідомляв Знай.uа, підступна ожеледь не зламала українців: чоловік героїчно подолав "ганьбу" комунальників і став зіркою інтернету.

Знай.uа писав, коли закінчиться ожеледиця в Україні: синоптики здивували прогнозом.