Німецький вокаліст і фронтмен метал-групи Rammstein Тілль Ліндеманн відомий по всьому світу.

57-річний разом з одним з головних колективів Німеччини встиг випустити 7 студійних альбомів, один з яких вийшов минулого року. Тема можливого роману Світлани Лободи і Тілля Ліндеманна була однією з найпопулярніших, адже протягом декількох років з'являлося все більше і більше деталей про те, що між музикантами все серйозно.

Адже німецький вокаліст вже давно Розлучений, а 21 травня 2018 року на світ з'явилася дівчинка під ім'ям Тільда, народження якого відбулося в Сполучених Штатах Америки, в клініці Лос-Анджелеса. Ім'я батька Світлана Лобода досі приховує.

А зараз Ліндеманн на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де дуже рідко ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, виклав відео про створення і початок продажів фірмової іграшки для дорослих. 100% ручний вібратор-mic (мікрофонний) зроблений у співпраці з Мейн Холді, а дизайн "Mic Vibrator" заснований на сценічному мікрофоні Тілля. "TILLDO" - саме так називається іграшка, має на собі логотип, в якому під чоловічим статевим органом замасковано ім'я вібратора. На сайті навіть зазначено, що інструмент для отримання задоволення має дворічну гарантію і продається за ціною понад 169 євро (5 764 гривень за нинішнім курсом).

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, улюбленець Лободи Ліндеманн з Rammstein завів нового обранця: талановитий скрипаль-красень

Як повідомляв "Знай.ua", чи був роман з Ліндеманном у Лободи і від кого вона народила: чого не домовляє співачка

Знай.ua писав, Потап вперше розкрив таємницю дружби з Ліндеманном, Лободі краще не позіхати: "Будеш моїм назавжди..."