Регіна Тодоренко розповіла про те, як всією родиною побувала на одній сцені.

Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими фото та відео в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна знаменитість поділилася в соцмережі новою публікацією, в якій розповіла про зйомки новорічного щоу, на які вона прийшла разом з Владом Топаловим та їхнім 2-річним сином Майклом.

"Яке ж це велике щастя, коли дитина із захватом і захопленням дивиться на роботу батьків", - розповіла регіна.

Тодоренко зізналась, що для неї найбільшою нагородою є те, як її син зізнається у любові своїм батькам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ці маленькі долоньки, що аплодують і тоненький ніжний голосок "люблю татка і матусю" - найбільша у світі нагорода!", - зізнається Регіна.

Регіна Тодоренко з Владом Топаловим і сином, фото: Instagram
Регіна Тодоренко з Владом Топаловим і сином, фото: Instagram

Нагадаємо, Регіна Тодоренко нарвалася на критику через розкішний відпочинок з сином
Зіркова мама з сином летіла бізнес-класом і запропонувала своїм шанувальникам кілька порад щодо польотів з дитиною, а натомість отримала критику за розкішний спосіб життя. Співачці порадили спуститися з небес на землю і спробувати політати економ-класом з дитиною на руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену