Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Вікторія, опублікувала фото з чоловіком під час поцілунку, а в підписі до знімка заговорила про моду говорити фразу зі сталевою хваткою і залізними нервами — "Я сильна жінка". Однак жінка задумалася, чи можна виховати в собі силу волі, не руйнуючи життя, і чи стіт ламати себе заради моди.

"Так уже повелося споконвіку, що жінка повинна бути створенням ніжним і головне її призначення в підтримці домашнього вогнища! Але вже не один десяток років представниці прекрасної статі ламають всі можливі стереотипи-будують кар'єру не гірше чоловіків, займають керівні посади, керують сім'єю, вирішують завдання, які, за великим рахунком, припускають сильну чоловічу руку і вольовий характер!",- написала вона в підписі до знімка.

Однак Вікторія зазначила, що головне в гонитві за цією "силою" не забути про те, що представниця прекрасної статі все-таки "жінка", і постаратися утримати рівновагу між ніжністю і силою.

"Будьте рівні зі своїми близькими, відкиньте замашки вихователя і вчителя. Вашого чоловіка давно виховали батьки! Навчіться поважати того, хто знаходиться поруч з вами, і він інакше почне ставитися і до себе, і до вас. Не бійтеся бути слабкою в повсякденності, і тоді у вас залишиться запас сил для того моменту, коли це буде дійсно необхідно", — підсумувала Ткач у публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, красуня-дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" видала, як шоумен підкорив її серце: "Це особливий дар"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу-95" показав принцесу, з якою спить, і це не дружина: "Так солоденько"

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" запалив на льоду з найдорожчими дівчатками: "Кайф, коли разом"