Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився в Сторіс кумедним відео, яке зняла для нього кохана дружина. Так, артист вирішив урізноманітнити один з грудневих вечорів, з'явившись перед Надею в жовто-помаранчевому кугурумі з принтом жирафа, хоч масивні капці були з хижими кігтями, а не з копитами.

Володимир зайшов у ванну кімнату їх заміського будинку і почав запально танцювати під ритмічну музику, сильно розсмішивши динамічними рухами і незвичайним домашнім вбранням Дорофєєву.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес поділився в Сторіс кількома коротенькими відео і фото, обговоривши з численними шанувальниками, що краще дарувати рідним, близьким і коханим на майбутній Новий рік 2021. Так, серед різних відповідей на це нехитре питання були і досить креативні, а були і такі пропозиції подарунків, як труси.

До слова, в кінці опитування Володимир склав і власний список презентів, які йому здалися найприємнішими і практичними. До нього увійшли алкоголь, годинник, солодощі, піжама, шарф, рукавички, шапка, капці, книги, прикраси, настільні ігри, парфуми і різна косметика, шкарпетки, труси, фотосесія, пазли з фото і різні колажі, фітнес-браслет, тест ДНК на етнічне походження, телефон і дрібна техніка.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.