Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно, 18 грудня, знаменитість презентувала численним шанувальникам довгоочікувану новинку - кліп на пісню "moLOko", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка позувала на тлі різних історій про матерів і їхніх доньок, зазначивши, що в непросто час кожному з нас потрібна підтримка сім'ї і найближчих людей.

Красуня також зазначила, що людина зможе бути щасливою лише тоді, коли буде звернена до добра і світла. У ролику Світлана приміряла кілька розкішних суконь чорного і білого кольорів, в тому числі і весільну, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

"Ми живемо в складний час і сьогодні всім нам, як ніколи раніше, потрібна любов і підтримка сім'ї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Я співаю цю пісню з думками про кожного з нас!

Ця пісня про шлях до щастя, яке часом здається невловимим, але воно обов'язково трапиться, якщо ти звернений до світла.

Ваша LO❤️
🕊"

Фолловери не пройшли повз: "дуже гарний кліп 🤤", " спасибі величезне за такі емоції!🔥 ❤ ️ 🤲 ", "ЛобоДушечка...та сама ніжна і зворушлива. Ваша лірика-вищий рівень❤️🕊", " коштувало всіх очікувань велике спасибі за такий сильний ураган почуттів! Те, що ми так любимо...😍".

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.