Президент України Володимир Зеленский привітав юних учасників Всеукраїнського онлайн-форуму Національної ради дітей і молоді. Глава держави висловив захоплення їхніми здібностями і виразив надію, що їхні таланти допоможуть Україні в майбутньому.

Відповідне відео було опубліковане на сайті Ютуб та у соціальних мережах Офісу Президента (у тому числі Instagram та Facebook).

Як заявив президент, цей захід об'єднує 15 тисяч учасників шкільного самоврядування. Зеленський зазначив, що він був навіть трохи зніяковілий від того, що від нього очікують мотивуючої промови для таких "розумних, талановитих і сміливих". Тому він вирішив краще дати пораду юним українцям.

Президент пояснив: головне знайти необхідний баланс між самовпевненістю, яка важлива для ініціативності, та самокриичністю, яка дозволяє уникнути помилок. І, на жаль, цієї рівноваги дуже складно досягти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Глава держави попередив, що дітям доведеться "наступати на граблі" та "набивати кулі". І у цьому полягав сенс його третьої і головної поради: "Не сподівайтеся на мотиваційні промови і лекції з розвитку".


"Мої вітання всім учасникам цьогорічного Всеукраїнського онлайн-форуму Національної ради дітей і молоді.

Позбудьтеся постійних сумнівів і надмірної самовпевненості. Ставте перед собою амбітні цілі, але не ставайте їхнім цілодобовим рабом. І головне – дійте.

Ваше покоління є надією України. Ви розумні, талановиті та сміливі. Тож я точно знаю – у вас все вийде!"

Раніше повідомляли, у Путіна на "слуг" Зеленського наклали санкції: як відреагували українські нардепи.

Як повідомляв Знай.uа, у "слузі народу" закликали владу виділити в бюджеті-2021 кошти на зелену енергетику.