Стас Мілєєв - у минулому восьмикласник, який був у вазі, і, завдяки природній чарівності, завжди перебував у центрі уваги.

Він навчався у Володимирі і згодом разом з батьками переїжджає в Анапу, де в новій школі йому доводиться будувати відносини з однокласниками. І пізніше хлопчик розуміє, що жити в цьому місті він не бажає.

Його батьки потім важко відреагували на бажання Стаса відправитися в столицю і підкорювати Москву, адже тоді хлопцеві було всього-то 16 років. Однак насильно залишати його в Анапі для навчання на економіста або програміста ніхто не хотів. До того ж Мілєєв відрізнявся неординарними здібностями, будучи творчою особистістю.

У російську столицю він відправився з 86 кілограмами ваги при зрості 188 сантиметрів. Мілєєв вступає на творчу спеціальність в коледж (рекламіст), але бажає все ж зайнятися моделінгом. Стас йде в агенство, його відразу беруть за умови невеликого схуднення. Але при цьому хлопець взявся за справу з великим ентузіазмом і вирішив не обмежуватися правильним харчуванням для досягнення більш швидких результатів — він скорочує порції до мінімум.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті Стас худне більш, ніж в два рази і критична вага склала 37 кг.Мілєєв ніякої проблеми в своєму зовнішньому вигляді не бачив, хоча при його зростанні це справжня анорексія. Але домігшись подібного результату, він і подумати не міг, що ніхто не захоче собі таку модель. У підсумку Після поїздки батьків до сина, дорослі відразу ж забрали його додому в Анапу, а сам Стас згодом став героєм передачі про екстремальне схуднення, де його Батькові і матері запропонували покласти хлопця в психіатричну клініку, від чого вони відмовилися, вирішивши спробувати сина самостійно.

Будинки Мілєєва посадили під домашній арешт, відібрали всі гаджети і залишили лише домашню бібліотеку в розпорядження і задушевні розмови з рідними. Йому поставили умову-набрати вагу до 70 кг - і тоді він зможе повернутися в Москву. Згодом був підключений психолог, щоб спробувати вирішити проблеми з вагою на іншому рівні. І йому довелося усвідомити і прийняти своє невірне бачення світу, тому він потихеньку почав набирати вагу і зараз у нього справи йдуть дуже непогано. Ним зацікавилися модельні агенства і стали запрошувати на покази і зйомки.

Нагадавши, 19-річний хлопець повільно вмирав від голоду на очах у матері, а їй наплювати: "Говорила, з ним все добре"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка онкохворої Заворотнюк поплакалася через цькування: "Називали анорексічкой, скелетом"

Знай.ua писав, на Прикарпатті анорексія звела в могилу 19-річну дівчину: "Важила 29 кілограм"