У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Акторка в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95".

Ксенія Мішина на своїй сторінці в Instagram після фіналу подякувала всій команді за створення найкрасивішого проекту на каналі СТБ.

"Дякую! Дякую! Дякую! Сьогодні мені хочеться прокричати ці слова так голосно, щоб вони луною відгукнулися в серці кожного, хто доклав свої зусилля до того, щоб проект Холостячка був таким яким ви його побачили", - зазначила 31-річна зірка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Я просто в шоці, весь проект розповідати який Льоша найкращий і в підсумку вибрати Сашу", "Жахливий вибір", "Які красиві", "Льоху шкода", "Мішина стала Сашиною", "Ксюха ти смішна? Якого бл*ть Сашу? Тобі сім'я потрібна або шут при дворі? Льоша любить по справжньому", "Еллерт Ксенія Олександрівна", "Розчарувалася", - пишуть в коментарях під постом глядачі.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що Фіналіст затягнув "Холостячку" в джакузі: "За першу оголену хвилину з тобою".