З теплої і сонячної Туреччини прийшли вельми сумні новини. З'явилася інформація, що в лікарні міста Газіантеп на півдні країни вибухнув кисневий апарат у відділенні з хворими на COVID-19. Відомо про вісім жертв.
Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Anadolu.

Вибух стався у відділенні інтенсивної терапії для хворих з коронавірусом в лікарні університетського госпіталю Газіантепа. За інформацією видання, 7 людей загинули у відділенні реанімації, ще один помер під час переведення до іншої лікарні.
Вік загиблих становить від 56 до 85 років. Про постраждалих не повідомляється. Після інциденту 14 інших пацієнтів відділення перевели в інші лікарні, здатні приймати інфікованих COVID-19.

Зараз влада міста і правоохоронні органи розслідують обставини і з'ясовують всі причини вибуху. Від відділення реанімації залишилися лише випалені стіни.
Варто також нагадати нашим читачам, що у Львові стався вибух в одній з квартир багатоповерхового будинку. В результаті події постраждала сімейна пара.
Повідомляється, що в центральному районі Львова стався вибух: ударна хвиля виходила від однієї з квартир житлового будинку, розташованої на третьому поверсі. В результаті події було зруйновано зовнішню стіну і перекриття між квартирами.