Учасниця шоу “Холостячка” Ксенія Мішина опублікувала довгий пост у своєму Instagram після того, як піддалася численним нападкам фанатів.

Публіка виявилася незадоволена тим, що Мішина вибрала Олександра Еллерта, а не Олексія Тригубенка. Ксенія написала, що хоча їй було дуже боляче і прикро читати образи, на проект Вона йшла, в першу чергу, за любов'ю, а серцю не накажеш.

Мішина заявила, що пішовши на проект, вона ризикнула всім, оголивши свою душу. Вона хотіла розповісти чесну історію. І закликала не судити про людей по відеоматеріалу, який, все ж, змонтований і має певні закони.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Мішина прямувала на проект за самопізнанням, за тим, щоб розібратися, що діється у неї самої в душі, щоб познайомитися з іншими чоловіками. У неї це вийшло, і про те, що результат виявився зовсім не таким, якого очікували маси, Мішина не шкодує.

Коли телеканал СТБ оголосив про плани запустити шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, Еллерт став жартувати в соцмережах, що неодмінно стане його учасником. Як виявилося, жарти не зовсім були і жартами. Але завдяки їм шоумен заочно познайомився з акторкою.

За словами Еллерта, він давно звернув увагу на Мішину, і напевно спробував би познайомитися ближче, якби не шоу. Хоча шоумен і не став приховувати, що це було б непросто: "Тому що чоловіки боягузи. Вони бояться. - зазначив Саша. - Я не кажу про те, щоб голим пробігти по готелю, стрибнути з моста або піти одному проти чотирьох. Але вони бояться жінок, які їм подобаються. Що їм відмовлять або не зрозуміють".

Ксенія Мішина та Женя
Ксенія Мішина та Женя

Нагадавши, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною дочкою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.ІА писав, що Фіналіст затягнув "Холостячку" в джакузі