Овен

Овни, зірки назвали сьогоднішній день днем сімейних розваг. Домочадці із задоволенням візьмуть участь в заходах, які ви організуєте. Але намагайтеся стежити за настроєм маленьких родичів — здається, ви забули про свою обіцянку. Так, так, настав час сходити в магазин за смачними подаруночками для спадкоємців. Під вашим знаком народилася модель і нинішня дружина Венсана Касселя Тіна Кунакі.

Телець

Тельці, сьогодні вам вдасться розширити свій кругозір. Хтось знайде нові враження в поїздці, а хтось познайомиться з цікавими людьми в Інтернеті. І постарайтеся приділити час своїм домочадцям - не ігноруйте прохання старших і молодших родичів. Ви зможете досягти взаєморозуміння, і атмосфера в родині покращиться. Під однією зіркою з вами народився лідер групи "Океан Ельзи" і колишній нардеп Святослав Вакарчук.

Близнюки

Вам правда подобається завжди і всім допомагати, Близнюки, або ви просто прагнете до похвал і любові? Не забувайте, що іноді треба думати про себе і робити так, як хочеться вам, а не комусь іншому. Ваш внутрішній дитина давно просить без зайвих скандалів перестати погоджуватися виконувати за інших їх роботу.

Космічна порада: навчіться ставити власні інтереси на перше місце.

Під одним знаком з вами народилася чарівна Мерилін Монро.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рак

Раки, не діліться з малознайомими людьми подробицями особистого життя. Якщо потягне на одкровення, зателефонуйте старому другові. А в ідеалі проведіть сьогоднішній день на свіжому повітрі. Прогуляйтеся по зимовому лісі, покатайтеся на лижах. Можете захопити з собою половинку-спільний відпочинок допоможе поліпшити відносини. Під вашим знаком народилася актриса Марго Роббі.

Лев

Леви, сьогодні гороскоп обіцяє сприятливий день. Викрийте час для себе коханого і не намагайтеся допомогти кожному, хто звертається до вас з проханнями. Пошліться на зайнятість, а краще вимкніть телефон, вийдіть з Інтернету і отримаєте задоволення від спілкування з хорошою книгою. Або подивіться якусь цікаву передачу. Під одним знаком з вами народилася співачка Наталія Могилевська.

Діва

Діви, сьогодні зірки передбачили вдалий день. Представники вашого знака знайдуть нових віртуальних друзів за інтересами-листування обіцяє бути захоплюючим. А ось сюрпризи від Купідона чекають тільки тих, хто вірить в любов — друга половинка існує, потрібно лише набратися терпіння і не розмінюватися на непотрібні відносини. Під одним знаком з вами народилася співачка і продюсер Бібі Рекса.

Терези

Терези, ви дуже відповідальні хлопці і завжди намагаєтеся виконати обіцянки. Це прекрасно, але навколишні частенько використовують вас в своїх цілях. Навчіться відповідати відмовою на прохання — тим більше, сьогоднішній день бажано присвятити собі. Завершіть розпочаті справи і викрийте час для прогулянок і подорожей. Ваш зодіакальний "двійник" - легендарний засновник соціальної мережі" Вконтакте " і месенджера Telegram Павло Дуров.

Скорпіон

Скорпіони, зірки радять присвятити сьогоднішній день відновленню душевної рівноваги. Влаштовуйте сеанси розслаблення і медитуйте собі на втіху. Можете організувати сімейну перезавантаження. З'ясуйте, про що мріють ваші родичі, зіграйте роль доброго чарівника і виконаєте бажання домочадців. Ваш зодіакальний "двійник" - Леонардо Ді Капріо.

Стрілець

Стрільці, вам доведеться займатися нудною і рутинною роботою — на жаль, проігнорувати побутові проблеми не вдасться. Зате ввечері ви отримаєте приємний сюрприз від родичів — домочадці зуміють вгадати ваші бажання. Деякі представники знака почують Хороші новини від старих друзів, і не виключено, що до Вас нагрянуть гості. Під вашим знаком народилася Наталія Дзенків, вона ж-співачка Lama.

Козоріг

Козероги, сьогодні багато представників знака схильні до здійснення легковажних вчинків. Ви зможете протистояти спокусам цієї доби, якщо будете контролювати свої емоції. Післяобідній час Підходить для вирішення побутових питань. Порадуйте родичів і примхливого будинкового і не бурчіть через виникаючі проблеми. Під одним знаком з вами народився актор Ніколас Кейдж.

Водолій

Водолії, ця доба сприятливі для занять спортом. Записуватися в секцію карате або ставати чемпіонами з боксу необов'язково — достатньо пробігтися по стадіону. Сьогоднішній вечір багатий на романтику. Але не чекайте, що Купідон вирішить всі особисті проблеми, і проявіть ініціативу — половинка підтримає будь-які ідеї. До речі, під одним знаком з Вами народилася Віра Брежнєва.

Риби

Риби, гороскоп обіцяє непоганий день. Але намагайтеся не забувати про економію — Шопінг, запланований на ранкові години, може залишити вас без коштів. Купуйте тільки потрібні речі і не спокушайтеся акціями та знижками. На любовному небосхилі сьогодні без опадів-взаємини з половинкою стануть набагато тепліше. Під вашим знаком народився співак Джастін Бібер.