У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "кріпак" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта.

І тепер, коли фінал показали всім українцям, учасники почали розкривати таємниці, що відбувалося, коли камери їх не знімали і зізнання, які прозвучали в ефірі, але загубилися серед безлічі кадрів. Один з таких кадрів опублікували у фан-акаунті Холостячки.

В одному з випусків проекту Олександр Еллерт, тоді ще тільки один з претендентів на серце Ксенії, зробив зворушливе зізнання. Він зважився сказати, що у нього відчуття, що вже зустрічався з Холостячкою в минулих життях.

"У мене відчуття, що ми з Ксенією Мішиною зустрічалися неодноразово в минулих життях. І ось нарешті це те життя, коли ми дійсно повинні бути разом", - говорить Еллерт.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такого визнання і написали теплі слова під відео.

"Разом і на все життя", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Еллерт несподівано розкрив правду про іншу Ксенію на" Холостячці", почула зізнання раніше Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина нарвалася на хвилю ненависті після фіналу.

Також Знай.uа писав, що Еллерт після перемоги на" Холостячці " з матом звернувся до українців.