У використанні банкоматів існує кілька нюансів, про які знають не всі українці і продовжують робити одні й ті ж помилки. Розберемо найпопулярніші з них.

1. У більшості банкоматів є модулі бездротового зв'язку з картою. Тобто якщо на банкоматі є місце з написом "прикладіть карту", то не потрібно її вставляти в банкомат. Досить прикласти, ввести пінкод і ще раз прикласти.

2. У ПриватБанку є термінали, які приймають тільки платежі. Багато хто продовжує оплачувати платежі через звичайний банкомат.

Банкомат ПриватБанку, скріншот з відео
Банкомат ПриватБанку, скріншот з відео

3. З силою продовжують тиснути на кнопки або екран. Це ніяк не допоможе банкомату працювати швидше або ефективніше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

4. Використання банкомату в пізній час і заходять в приміщення в якому є підозрілі особи. Важливо завжди пам'ятати про свою безпеку.

5 Відмова від друку чека. Після операції краще взяти з собою чек. Це може допомогти в разі будь-якого збою довести, що ви проводили операцію.

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.