Турецький клуб "Фенербахче" віддав данину пошани своїм найвідданішим вболівальникам. Пара упродовж десятиліть відвідувала матчі стамбульської команди, і цю традицію продовжила удова; а коли вже не стало її у 2020 році — на гру запросили їх фігури.

Про це повідомляє видання Hurriyet.

Дядько Мюмтаза і тітка Іхсан довгі роки підтримувала "канарок" (прізвисько "Фенербахче") на стадіоні. Обидва вони шкільні вчителі математики — так вони і познайомилися. І саме чоловік, який зі своїх 18 років називає себе вболівальником "Фенербахче", підсадив жінку на "футбольну хворобу".

Але сім років тому глава сім'ї пішов з життя. З тих пір його вдова на самоті займала місце в секторі, і навіть коли вже не змогла відвідувати матчі за саном здоров'я, клуб підтримував їх зв'язок.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

А цього року з життя пішла й Іхсан. У матчі останнього туру Суперліги проти "Йені Малатьяспор" стамбульський клуб встановив на трибунах картонні фігурки своїх відомих уболівальників — таким чином нагадавши про те, що не забуватиме своїх найвідданіших вболівальників.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.