Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

А зараз в новому відеоролику про веселі питання Комаровський знову постарався серйозно відповісти на забавні припущення з боку шанувальників педіатра.

Одним з таких виявилося питання про те, чи є сенс в тому, щоб змочувати маску самогонкою і дихати для профілактики Covid-19. Так робить батько цього користувача, який також стверджує, що його співробітник зумів так вилікуватися, а знайомий батюшка перед сповіддю бризкає спирт на маску і каже, що йому допомагає.

"Спирт має чудову особливість. Він через слизові оболонки активно всмоктується в кров. І дуже часто людині, який подихав спиртом або уявляєте, маска, самогон, і ми цим дихаємо, природно ми отримуємо певну дозу алкоголю. Якщо регулярно змочувати цю маску, то наполучаться можна від душі. Ця доза алкоголю призводить до стабілізації ваших психічних функцій, і вам здається, що стало легше", — повідомив Євген Комаровський.

У другому питанні Користувач зацікавився життєдіяльністю сперматозоїдів, запитавши у відомого українського педіатра про те, що ж відбувається з уже виробленими сперматозоїдами, якщо чоловік не веде статеве життя досить давно. Виділяються при першій еякуляції ті, які були створені ще три роки тому, або їх запас постійно поповнюється і оновлюється. "Якщо так, то куди діваються вироблені раніше?", - додав наприкінці звернення Користувач.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сперматозоїди дозрівають приблизно протягом 60 днів. Всі клітини нашого організму постійно гинуть і на їх місці з'являються нові, і сперматозоїди, які ви виробили і не використовували за прямим призначенням, вони гинуть. Організм нейтралізує ці клітини, вони всмоктуються і виводяться. Внаслідок чого утворюються сперматозоїди нові", - додав Комаровський.

А ось наступне питання відсилає користувачів до народного цілителя Попову Петру Олександровичу, який багато років тому розповідав про сумнівні методи лікування і радив свіжі огірки з грядки для позбавлення від геммороя. Тому у Комаровського і поцікавилися, чи допомагає такий спосіб при коронавірусі.

"Свіжі огірки погано впливають на коронавірус. Тут, звичайно, доведена ефективність помідорів, але тут треба дуже довго тренувати цей орган. Тому деякі фахівці рекомендують огірок з грядки (свіжий) замінити на солоний. Якийсь ефект для вашої психіки повинен бути однозначно. Підіть з городу, зараз зима, який огірок...", - додав педіатр.

Нагадаємо, Комаровський показав самий помилковий шлях лікування: "Кололи в дупу"

Як повідомляв "Знай.ua", Комаровський застеріг про вплив covid - 19 на психіку: "Депресія і суїцидальні спроби"

Знай.ua писав, Доктор Комаровський відповів, що підгузки необхідні мамам, а не дітям: "Це порятунок"