Супрун "проїхалася" по настирливих бабусях маленьких онуків: "В череді купали"

Колишня в. о міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун опублікувала новий пост, в якому звернулася до бабусь і дідусів маленьких дітей. Публікація з'явилася на сторінці Супрун в Facebook.

Уляна Супрун (скріншот)
Уляна Супрун (скріншот)

Український воїн на Донбасі потрапив у полон окупантів і вони використовують його проти ЗСУ

Прес штаб ООС у соціальній мережі Facebook повідомив про те, що в четвер, 17 грудня 2020 року, було виявлено відсутність одного з військовослужбовців підрозділу під час перевірки наявності особового складу одного з підрозділів військової частини, яка виконує завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ані Лорак в строгому костюмі приїхала за черговою російською нагородою

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Тіло Кернеса прилетіло до Харкова: покійного мера прийняли у VIP-терміналі

Раніше вже повідомлялося про те, що літак з тілом Геннадія Кернеса приземлиться в Харкові ввечері понеділка, 21 грудня. В інтернеті вже з'явилося відео, що авіатранспорт успішно прибув на батьківщину покійного мера. Вище керівництво міста зустріло літак у VIP-терміналі.

У Києві молоду пару підпалив в авто друг, якому довіряли повністю: фото з реанімації

На цих вихідних у Києві стався страшний замах на вбивство – молоду пару облили в машині пальним і підпалили. Сергій і Галина буквально горіли живцем. Відомо, що дівчина сильно обгоріла, тіло на 60% вкрите опіками, а її кохана людина знаходиться в стабільно важкому стані.

фото instagram.com/svet1anochka_/
фото instagram.com/svet1anochka_/

Ведучий "Холостячки" Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до стосунків"

У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом. Актриса в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95" і зізналася йому в коханні.

Григорій Решетник, Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Григорій Решетник, Олексій Тригубенко, фото з Instagram

Школярка звинуватила учителя у грубому поводженні, той розповів свою версію: "Хамка, послала маму"

Молодий вчитель з Конотопа після того, як його звинуватили у грубому поводження зі школяркою, розповів свою версію подій. Його відеозвернення було опубліковано у фейсбук-групі "Конотопські плітки", а також "Батьки SOS". Співзасновниця громадського об'єднання "Батьки SOS" Альона Парфьонова похвалила поведінку учителя, який вибачився і водночас детально розповів свою версію подій того дня.

Учитель з Конотопа, facebook.com/konotopspletni
Учитель з Конотопа, facebook.com/konotopspletni