Українців стає все менше, 2020 рік не пощадив: стрибок у 20%

У 2020 році в Україні порівняно з попереднім 2019 роком збільшилася смертність у 15-20%. У вересні 2020 року померло на 15% більше українцем, ніж зазвичай вмирали за цей місяць в 2015-2019 роках. У листопаді ситуація ще гірша - смертність підвищилася на 20%, якщо порівнювати з аналогічним періодом у 2015-2019 роках.

Українцям підвищать вік виходу на пенсію: заслужений відпочинок у 60 світить не всім

З 2021 року в Україні підвищаться вимоги для виходу на пенсію в 60 років. На заслужений відпочинок у цьому віці зможуть вийти лише ті, у кого є 28 років страхового стажу.
Хто ж під цю категорію не підпадає, буде змушений докуповувати стаж або працювати до 63-65 років. Про це йдеться у законі "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Генетик розклав по поличках нові мутації covid-19: "Не треба боятися"

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У Великобританії виявили новий штам коронавірусу, який на 17 мутацій відрізняється від початкового. Частина з цих мутацій зачіпає найбільш делікатну ділянку - S білок вірусу, який зв'язується з людським рецептором і відповідає за проникнення вірусу в клітину. Його виявили не лише у Великобританії, а й у Данії, Нідерландах та Австралії.

"Плюс один": Зеленська звернулася з терміновою заявою, українців кличуть оцінити колекцію зброї

Перша леді України Олена Зеленська повідомила про результати своєї "дуже важливої роботи". З'явилася інформація про те, що в Морському музеї в Чорногорії запустили аудіогід українською мовою. Як заявила сама Олена Зеленська - "Плюс один!".

Парад планет 2020 і дата п'яти двійок: відомий астролог розшифрував зоряну карту "нової ери", загроза в минулому

Відомий астролог розповів, що прийшов час "п'яти двійок". Він пояснив, як вплинув на нашу Землю парад планет у 2020 році і що чекає на людство найближчими днями. За словами астролога, потрібно забути про страх і знати, що готують зірки в так званій "новій ері".