Вакцинація від коронавірусу: відомі дати і категорії щеплень українцям

Вакцинування населення України від коронавірусу Covid-19 - одне з найважливіших завдань, яке зараз стоїть перед владою. Центр громадського здоров'я України опублікував етапи, в які планується проводити вакцинацію населення від коронавірусу і кого будуть прищеплювати в першу чергу.

Коронавірус, фото ZIK.ua
Коронавірус, фото ZIK.ua

Офіцер не витримав і вкоротив собі віку, залишилася тільки записка

У вівторок, 22 грудня, стало відомо про те, що в столиці РФ Москві підполковник Федеральної служби охорони (ФСО) помер шляхом самогубства. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на пресслужбу силових структур.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

поліція, Кремль, фото Getty images
поліція, Кремль, фото Getty images

Переможець "Холостячки" Еллерт поліз до Льоші з непристойностями: "Засмокчу до кадика"

Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" і переможець проекту Холостячка Олександр Еллерт поділився у своїх Ista Stories новим випуском своєї передачі "Але це не точно" на YouTube, яку веде спільно зі своїм другом та ексучасником реаліті-шоу Андрієм Рибаком.

Олександр Еллерт, Олексій Тригубенко, скріншот з відео
Олександр Еллерт, Олексій Тригубенко, скріншот з відео

Клонувати друга: популярний блогер розповіла, що стоїть за цим процесом і яка ціна

Популярний блогер і сценаристка Лілія Кім заговорила на своїй сторінці в Facebook на вкрай цікаву і хвилюючу тему, а саме — клонування. Вона згадала, як два роки тому Барбара Стрейзанд клонувала свою літню собаку, і це викликало фурор.

Син Софії Ротару похвалився молодшою за себе мамою: "Просто дівчинка підліток"

Український продюсер, син Софії Ротару Руслан Євдокименко активний користувач соціальних мереж. На своїй сторінці в Instagram він часто радує шанувальників яскравими кадрами за свого життя. Руслан дуже любить всіх своїх трьох жінок - маму, дружину і доньку, і часто виставляє фото з ними. Але саме до мами в нього особливе почуття.

Софія Ротару, фото:Instagram
Софія Ротару, фото:Instagram