Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, любить давати поради підписникам в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 34-річний ютубер поділився на своїй сторінці в соцмережі новою публікацією, в якій розповів, як позбутися від ревнощів.

"Якщо раніше ви були спокійний та врівноважений бегемот, а в нових відносинах стали невротиком, валіть з цих відносин. Важливо розуміти, що люблячий і турботливий партнер зробить все, щоб не заподіяти вам біль. Він не облизуватиме сіль з чужого пупка перед стопочкою текіли. Не захоче вам зраджувати. Не стане провокувати конфлікти, щоб позлити або змусити ревнувати. Адекватна людина береже почуття іншого і робить все, щоб у відносинах була безпека, а не підліткова дискотека. І якщо ви зв'язалися з якимось орком, який кричить вам в обличчя, що всі люди полігамні, а ви з Місяця звалилися, не приховуйте свій палаючий пукан. Розмовляйте. Пояснюйте свою позицію і переживання. Говоріть про почуття. Не кричіть. Не звинувачуйте. Просто розмовляйте. А якщо вас не слухають – речі в вузлик і топати", - написав Дурнєв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олексій Дурнєв розповів про побачення мрії кожної дівчини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Дурнєв налякав фанатів траурним виглядом: "Відмовитися від алкоголю".

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв вивів топ-9 провальних побачень: "Бісить, коли спізнюються на пару років".