Колишня Козловського хотіла нагнути Саніну в позу "поза політикою", але та не піддалась.

Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна взяла участь в авторському проєкті Раміни Есхакзай "Ходят слухи".

В ході розмови Раміна всіма своїми коментарями, зауваженнями та запитаннями показувала, що не вважає Росію ворогом, і ми повинні бути "одним народом".

На це звернула увагу українська журналістка, блогерка, засновниця і ведуча блогу й щотижневого розважального шоу "Рагулі" Тетяна Микитенко.

"Раміна задає вигідний Кремлю ключ... Вона створює ілюзію "общего пространства, большого Советского Союза", - зазначила Тетяна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

На запитання Раміни, чому Саніна з 2014 року перестала виступати в Росії, співачка відповіла, що власне це і є її позицією проти політики агресора.

У відповідь на таку заяву Саніної Раміна її запитала, чи розуміє вона, що насправді у війні, яка вже шість років йде на Донбасі, винні не росіяни, а якісь люди, які просто не домовились.

Микитенко переконана, що Раміна при цьому абсолютно усвідомлює, що вона маніпулює, ставлячи такі запитання.

Ведуча "Рагулів" пригадала, як Раміна зняла рекламу, в якій вона на Контрактовій площі у Києві розраховувалась російськими рублями.

"Раміна робить все, щоб створити ілюзію, що Київ теж УРСР, що Україна всього лише УРСР, а не незалежна країна. Вона намагається вкласти в рот тих, з ким спілкується, що музиканти поза політикою, люди культури поза політикою", - зазначила Микитенко.

Тетяна Микитенко, скрін з відео
Тетяна Микитенко, скрін з відео

Однак, як Раміна не старалась, але нагнути Саніну в позу "поза політикою" їй не вдалось. Юлія чітко висловила свою позицію.

"Артист, як і будь-який громадянин, має мати свою позицію у плані якихось глобальних речей. Артист, як і будь-який громадянин, може не розбиратись в політиці. Я не розбираюсь в політиці, я не знаю тих всіх чиновників, які у нас при владі. Тому я стараюсь не говорити про те, чого не знаю. Але виступати в Росії й говорити, що ми поза політикою, - це лицемірство. Виступати на передвиборчих кампаніях, отримувати за це гроші і говорити, що ми поза політикою - це лицемірство. Музика не повинна бути інструментом у політиків", - сказала Саніна.

Тетяна Микитенко окреслила різницю між Юлією Саніною і Раміною Есхакзай.

"Раміна дозволяє собі бути таким інструментом, який пробиває голови людям. А Юлія Саніна говорить, що вона відчуває відповідальність перед своєю аудиторією і не готова бути тим інструметом у руках людей, в яких є політична мета, зокрема, щоб її використовували і через неї транслювали певні смисли і вкладали в голови її аудиторії", - підкреслила Микитенко.

Пропонуємо вам подивитись повністю розмову Юлії Саніної з Раміною Есхакзай:

Нагадаємо, Раміна Есхакзай ридає за померлим Кернесом

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня Козловського розгнівала українців зустріччю з одіозною росіянкою

Також Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна виправдалася за скандальне інтерв'ю