У Росії на Кубані, в Апшеронському районі 70-річний пенсіонер вбив 26-річну вагітну дівчину, а потім наклав на себе руки. Трагедія сталася вранці 22 грудня, повідомляють місцеві ЗМІ. Причина для вбивства не вкладається в голові — чоловік зважився на страшне через... відчинене вікно.

Вбивця і його жертва жили в одному з будинків в провулку новому. Пенсіонер часто лаявся з сусідкою, коли та провітрювала. Він говорив, що йому холодно, хоча і жив на іншому поверсі. Однак рано вранці 22 грудня він підстеріг сусідку і напав на неї з ножем у під'їзді. Вагітна дівчина вирвалася і втекла на вулицю.

Але пенсіонер на цьому не заспокоївся. Він наздогнав сусідку і вісім разів вдарив її ножем в груди, шию і голову, після чого втік з місця злочину. Дівчина померла ще до приїзду "швидкої допомоги".
Через деякий час правоохоронці знайшли підозрюваного в гаражі в несвідомому стані. Чоловік помер в машині "швидкої допомоги" по дорозі в лікарню. За версією слідства, пенсіонер наклав на себе руки.

Слідчі встановлюють всі обставини події та мотиви скоєння злочину. Призначено судово-медичні експертизи. Відносно підозрюваного проведуть посмертну психолого-психіатричну експертизу. Розслідування кримінальної справи триває, повідомили порталу Юга.ру в прес - службі СУ СК РФ по Краснодарському краю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тим часом в Одесі першокласниця так хотіла піти додому, щоб пограти зі своїм котом, що аж "замінувала" свою школу. В результаті дитячих пустощів були евакуйовані з навчального закладу понад 400 осіб. Подія сталася сьогодні, 17 грудня, в Суворовському районі Одеси. Там 6-річна дівчинка" замінувала " школу.

Нагадаємо, раніше На Хмельниччині батьки хлопчиків, які задихнулися газом, йдуть до суду: "де була швидка?

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українців попередили про головну небезпеку опалювального сезону: гинуть цілі сім'ї

Також "Знай.ua" писав, що Чернівчанин з двома товаришами по службі загинув у квартирі, замішаний невидимий вбивця